Dorpsconsultatie Macharen

09
OKT
Zaterdag 9 oktober a.s. staat in het kader van nieuwe plannen voor Macharen! In Macharen komen momenteel verschillende ontwikkelingen samen: woningbouw, een nieuw gemeenschapshuis en de toekomst van de school(locatie). Wat is hierin het beste scenario voor Macharen?

Hiervoor ontmoeten Gemeente Oss, Kopgroep Macharen en Reuvers van Hout Projectontwikkeling B.V. de inwoners van Macharen graag tijdens de vrije inloop in het parachiecentrum (ingang Kerkstraat 3). Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn inwoners, maar ook ondernemers en organisaties uit Macharen, van harte welkom om mee te denken over de plannen. Voorafgaand aan de vrije inloop gaan we in gesprek met direct omwonenden, zij hebben hiervoor per brief een uitnodiging ontvangen, en zijn welkom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Download hieronder de uitnodiging van De Plekkenmakers, die de begeleiding en organisatie van de dorpsconsultatie verzorgd, met de juiste COVID-19 voorzorgsmaatregelen. Wij verzoeken u legitimatie en een geldige QR-code via de Corona Check App te laten zien om de dorpsconsultatie te kunnen bezoeken.

Heel graag tot 9 oktober!

Downloads:
pdf uitnodiging-dorpsconsultatie-Macharen.pdf